Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Οδηγώ υπεύθυνα...Οδηγώ με ασφάλεια!!!












Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας, συμμετείχαν στο πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής που διοργανώνεται για 4η φορά από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, στα πλαίσια ενημέρωσης μαθητών για την οδική ασφάλεια και τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς. Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι να καλλιεργηθεί από μικρή ηλικία στα παιδιά σωστή οδική παιδεία και αγωγή για την αποφυγή και πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Τα παιδιά, με την καθοδήγηση και τη συνεργασία της εθελοντικής ομάδα του Α.Ο. «Κούρος», κρατώντας πανό με κυρίαρχο το σύνθημα «μειώνουμε ταχύτητα», έτρεξαν γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο της κεντρικής πλατείας των Μεγάρων, διεκδικώντας ως ενεργοί πολίτες, το δικαίωμά τους για ασφάλεια στους δρόμους.
Μέσα από την ουσιαστική τους εμπλοκή σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και μια τέτοια βιωματική δράση τα οφέλη που αποκόμισαν ήταν πολλά. Αποχώρησαν ευχαριστημένα, αφού πήραν τα μπλουζάκια και τα μετάλλια τους. 

Ευχαριστούμε την υπεύθυνη της Διεύθυνσης Αγωγής Υγείας Δυτικής κ. Σταματοπούλου Γωγώ, για την τιμητική πρόσκληση, καθώς και το Σύλλογο Γονέων που μαζί με τη Διεύθυνση Αγωγής Υγείας κάλυψαν τα έξοδα μεταφοράς των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου