Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

 Αποτέλεσμα εικόνας για 25 μαρτιου

 Με την οφειλόμενη τιμή το σχολείο μας θα γιορτάσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου.  Την Παρασκευή 23/3/2018 και ώρα 8:15-9:45 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην αίθουσα κάθε τμήματος, όπου  θα επιχειρηθεί με την ευθύνη των εκπαιδευτικών των τμημάτων, η επαφή των μαθητών με τις ηρωικές μορφές των αγωνιστών του 1821.

H προσέλευση όλων των μαθητών του Σχολείου είναι υποχρεωτική.   Μετά το τέλος της γιορτής οι μαθητές θα αποχωρήσουν. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Την Κυριακή,  25 Μαρτίου θα γίνει η μαθητική παρέλαση. Σ’ αυτήν θα πάρουν μέρος οι μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων.

 Αποτέλεσμα εικόνας για 25 μαρτιου

Οι μαθητές θα συναντηθούν στο Σχολείο μας με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.  Ώρα συνάντησης: 10.30  π. μ.. Από εκεί θα μεταφερθούν συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς στο σημείο αφετηρίας της παρέλασης και τόπο συγκέντρωσης των Δημοτικών σχολείων δηλ. στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Λιόσα και Δημαρχείου (πίσω από το Δημαρχείο).  Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.30  π.μ. και θα τερματίσει στη διασταύρωση των οδών Δημαρχείου και Στρατηγού Λιόση (αριστερά στη Στρατηγού Λιόση μετά το Φαρμακείο «Κολιού»), όπου και οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση και παραλαβή των μαθητών. 

 Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν στο Σχολείο στις 10.00 π. μ. για να παραστούν στη δοξολογία που θα τελεστεί στις 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης. Στη συνέχεια θα μετακινηθούν στην πλατεία όπου θα γίνουν οι καταθέσεις στεφάνων και από εκεί στο σημείο αφετηρίας της παρέλασης και τόπο συγκέντρωσης των Δημοτικών σχολείων.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου