Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

·         

Αγαπητοί Γονείς, 


    Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
  • η καθυστέρηση στην πρωινή προσέλευση των μαθητών δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του Σχολείου μας (πχ. διακόπτεται το μάθημα, παρεμποδίζεται η άσκηση του εκπαιδευτικού έργου, μαθαίνουν τα παιδιά να λειτουργούν χωρίς πρόγραμμα και συνέπεια, κλπ).  Οι μαθητές το πρωί θα μπορούν να εισέλθουν στον αύλειο χώρο του Σχολείου κατά το χρονικό διάστημα από 08.00 (ώρα προσέλευσης των εφημερευόντων εκπαιδευτικών) έως 08.15 την ώρα που χτυπά το  κουδούνι. Την ώρα αυτή θα κλειδώνει η είσοδος της αυλής.  Επομένως η προσέλευση των μαθητών τουλάχιστο 5 λεπτά νωρίτερα είναι επιβεβλημένη.
  • ·         Σχετικά με το σχόλασμα των μαθητών σας γνωρίζουμε τα εξής:
       Η παραλαβή των μαθητών μετά το σχόλασμα πρέπει να γίνεται άμεσα (από 13:15 έως 13:20) και στο Ολοήμερο 15:00 ή 16:00.

  • ·         Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να γίνεται καθημερινά προληπτικός έλεγχος των μαθητών στο σπίτι για τυχόν ψείρες, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε περίπτωση εξάπλωσής τους.   Μπορείτε να ενημερωθείτε για τον τρόπο που θα τις αντιμετωπίσετε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας  http://1dimotikoanoliosion.blogspot.gr/, επίσης για τον εμβολιασμό κατά της Ιλαράς και τον Αντιγριπικό Εμβολιασμό. 
  • ·         Καθημερινά οι μαθητές ξεχνούν στο σχολείο διάφορα είδη ένδυσης (μπουφάν, κασκόλ, σκουφιά, μπλούζες). Παρακαλούμε όπως οι γονείς να τα αναζητούν στο χώρο που τα φυλάσσουμε.
                                                         Ο Διευθυντής του Σχολείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου