Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Οι μαθητές της Στ΄ σε εργοστάσιο χαρτοβιομηχανίας



 Αποτέλεσμα εικόνας για SKAG στο Κρυονέρι

Τα παιδιά της Στ’ τάξης επισκέφθηκαν το εργοστάσιο χαρτοβιομηχανίας SKAG στο Κρυονέρι που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά πάνω από 55 χρόνια. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, αφού αρχικά  τράβηξαν στα παιδιά μια αναμνηστική φωτογραφία  για να θυμούνται αυτή την ξεχωριστή επίσκεψη, στη συνέχεια, τα οδήγησαν στον χώρο παραγωγής των προϊόντων. Εκεί παρακολούθησαν από κοντά όλα τα στάδια που απαιτούνται για να ετοιμαστούν τα τετράδια και άλλα είδη γραφείου. Επιπλέον, είδαν τον σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό,  χωρίς όμως να λείπει και η ανθρώπινη παρουσία.

          Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση, μεταφέρθηκαν σε μια αίθουσα  συνεδριάσεων. Εκεί τους είχαν ετοιμάσει μια λεπτομερή παρουσίαση όπου τους  εξήγησαν λίγα πράγματα για την εταιρεία, τις βαθμίδες των μελών της, τις πωλήσεις και τον ιδρυτή, τον κύριο Σκαγιά. Τους μίλησαν για την ποιότητα του χαρτιού, του πλαστικού, για το πώς χρησιμοποιούνται και πώς όλα αυτά μπορεί να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ακίνδυνα για την υγεία μας. 
 Αποτέλεσμα εικόνας για SKAG στο Κρυονέρι
          Η εμπειρία αυτή ήταν διασκεδαστική και ωφέλιμη για τους μαθητές, γιατί έμαθαν πώς λειτουργεί ένα εργοστάσιο και πόσο απαραίτητη είναι η συνεργασία όλων των εργαζομένων. Μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφτούν ξανά τον χώρο αυτόν, με μεγάλη τους χαρά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου