Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ




Αποτέλεσμα εικόνας για 28 οκτωβριου



 Με την οφειλόμενη τιμή το σχολείο μας θα γιορτάσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.  Την παραμονή της εθνικής εορτής 27/10/2016 και ώρα 8:15-9:45 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην αίθουσα κάθε τμήματος, όπου  θα επιχειρηθεί με την ευθύνη των εκπαιδευτικών των τμημάτων, η επαφή των μαθητών με τις μνήμες των ημερών του «ΟΧΙ» και του Έπους του 1940, να αναδειχθεί η γενναιότητα, το θάρρος, η αγάπη προς την πατρίδα των προγόνων μας κατά τα ζοφερά χρόνια της γερμανικής κατοχής και της συνακόλουθης Εθνικής Αντίστασης.
H προσέλευση όλων των μαθητών του Σχολείου είναι υποχρεωτική.   Μετά το τέλος της γιορτής οι μαθητές θα αποχωρήσουν.
                                       Αποτέλεσμα εικόνας για 28 οκτωβριου


Την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, θα γίνει η μαθητική παρέλαση. Σ’ αυτήν θα πάρουν μέρος οι μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων, οι οποίοι θα συναντηθούν στο Σχολείο μας με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς. Ώρα συνάντησης: 10.30  π.μ.. Από εκεί θα μεταφερθούν συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς στο σημείο αφετηρίας της παρέλασης και τόπο συγκέντρωσης των Δημοτικών σχολείων δηλ. στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Λιόσα και Δημαρχείου (πίσω από το Σούπερ Μάρκετ «Βερόπουλος»). Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.30  π.μ. και θα τερματίσει στη διασταύρωση των οδών Δημαρχείου και Στρατηγού Λιόση (αριστερά στη Στρατηγού Λιόση μετά το Φαρμακείο «Κολιού»), όπου και οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση και παραλαβή των μαθητών.
 Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν στο Σχολείο στις 10.00 π. μ. για να παραστούν στη δοξολογία που θα τελεστεί στις 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης. Στη συνέχεια θα μετακινηθούν στην πλατεία όπου θα γίνουν οι καταθέσεις στεφάνων και από εκεί στο σημείο αφετηρίας της παρέλασης και τόπο συγκέντρωσης των Δημοτικών σχολείων.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου