Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Μια φορά κι έναν καιρό… (Γνωρίστε σπουδαίες προσωπικοτήτες εφευρέσεις και ανακαλύψεις που άλλαξαν τον κόσμο)

Δείτε την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων, που είναι και πολύ καλό εκπαιδευτικό υλικό για τα παιδιά μας στο σχολείο, για όλες τις τάξεις του Δημοτικού.

Συγκεντρώσαμε όλα τα επεισόδια της καλής εκπαιδευτικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν η επιστήμη.» Εφευρέσεις, σπουδαίοι επιστήμονες, ανακαλύψεις που άλλαξαν τον κόσμο, μηχανική, φυσική και χημεία ζωντανεύουν μέσα από μια τηλε-σειρά που κάνει καλό!


Μια φορά κι έναν καιρό… η επιστήμη μια καταπληκτική σειρά κινουμένων σχεδίων που μιλάει για τις εφευρέσεις και τις ανακαλύψεις σπουδαίων προσωπικοτήτων όπως ο Αρχιμήδης, ο Γαλιλαίος, ο Νεύτων, ο Φραγκλίνος, ο Παστέρ, ο Αϊνστάιν… Γνωρίστε τις εφευρέσεις και τις ανακαλύψεις που άλλαξαν τον κόσμο και που ξαναζωντανεύουν και πρωταγωνιστούν σε μια μοναδική σειρά κινουμένων σχεδίων που θα συναρπάσει παιδιά και γονείς!

Ο αφηγητής αυτών των ιστοριών είναι ένας συμπαθητικός και σοφός ήρωας, ο Δάσκαλος. Περιτριγυρισμένος πάντοτε από μια χαρούμενη ομάδα παιδιών, ο Δάσκαλος γνωρίζει πώς να ξυπνά την περιέργεια όλων, μικρών και μεγάλων. Με τη βοήθεια του Δασκάλου, θα γυρίσουμε πίσω στο χρόνο για να ξαναζήσουμε τις μεγάλες εφευρέσεις και ανακαλύψεις της ιστορίας της ανθρωπότητας. Από την αρχαία Κίνα έως τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στη Σελήνη, από την εφεύρεση του τροχού έως την ανακάλυψη του ηλεκτρισμού και της ραδιενέργειας...
 
ΠΗΓΗ: http://www.syllogosperiklis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου