Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Τρίτη 4 Απριλίου, 6:00΄μ.μ. : «Ημερίδα ευαισθητοποίησης για ένα ασφαλές διαδίκτυο»


 Αποτέλεσμα εικόνας για διαδίκτυο

 Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 στις 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί, Ημερίδα Ευαισθητοποίησης Γονέων και Εκπαιδευτικών για το θέμα των κινδύνων από τη χρήση του διαδικτύου από την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας, της Διεύθυνσης Π. Ε. Δυτικής Αττικής,  Σταματοπούλου Γεωργίτσα.

Σκοπός της ημερίδας είναι να περάσει το μήνυμα του σεβασμού προς τους άλλους ψηφιακούς χρήστες και της αναζήτησης ευκαιριών για δημιουργική διαδικτυακή συμπεριφορά.
Στο σχολείο μας ήδη πραγματοποιήθηκε Εργαστήριο βιωματικού χαρακτήρα σε μαθητές των μεγάλων τάξεων για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Στόχος μας, η ενημέρωση όλων μας να αποτελέσει εφαλτήριο ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων στα θέματα που αφορούν στην ασφαλή και ηθικά σωστή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και όλων των διαδραστικών τεχνολογιών που είναι πια κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΓΟΝΕΩΝ                     Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Εκπαιδευτικό υλικό βρίσκεται στους παρακάτω σύνδεσμους: http://saferinternet4kids.gr/yliko-dhmotiko/, mailto:http://saferinternet4kids.gr/, mailto:http://internet-safety.sch.gr/

1 σχόλιο: